ONZE REFERENTIES

TEAMWORKER.nl is een label van STEIJNBERS. Wij zijn sinds 2005 actief in de markt als trainings- en adviesbureau. Dat betekent grofweg dat we meer dan 30.000 deelnemers hebben mogen opleiden. En meer dan ooit kijken we uit naar ons eerstvolgende trainingsprogramma. Immers, ‘als iets goed voelt, dan is meer ervan nog beter’. Al met al zijn we tot veel in staat en zijn we op ons best binnen organisaties waarbij serviceverlening centraal staat. We zijn vaak te vinden bij ondernemers en directies die het belang van de menselijke factor onderstrepen en die ook hun eigen rol tegen het licht durven te houden.

Een volledig overzicht geven van projecten die sinds het ontstaan in 2005 zijn uitgevoerd, voert te ver. Vandaar onderstaande selectie van klanten. Om het overzichtelijk te houden, hebben wij onze opdrachten en opdrachtgevers ingedeeld in sectoren. Vanzelfsprekend lichten wij onze ervaring het beste toe op basis van uw concrete situatie. Gewoon lekker direct en to the point. We koppelen u dan natuurlijk aan onze huidige en voormalige opdrachtgevers. We hebben er het volste vertrouwen in dat zij ons als de enthousiaste trainingspartner omschrijven waarnaar u op zoek bent.

Gastvrijheid & services

Diensten, zorg & welzijn

Bouw, industrie & techniek

Onderwijs, overheid & cultuur

ZO MAAR EEN GREEP UIT ONZE TRAININGSPROGRAMMA’S

Great things in business are never done by one person,

they are done by a team of people…

Steve Jobs

Ik heb de klik met de groep, ik kan mezelf zijn wat ik erg belangrijk vind. De openhartigheid die ik vanaf het begin heb ervaren, vind ik prettig, ik denk dat ons dit als groep mooie zaken gaat opleveren. Het slapen in de tipi vond ik een geweldige ervaring. Ik bleek niet zo handig te zijn in het opzetten maar heb wel geprobeerd mijn steentje hieraan bij te dragen. Ik zie jullie als drie toffe, gastvrije personen waarin ik vertrouwen heb. Ik ga graag samen met jullie verder aan de slag.
Anoniem, evaluatieformulier