ONZE DRIJFVEREN-SCAN

De DRIJFVEREN-scan geeft inzicht in je motivatoren. We zeggen ook wel datgene waar jij voor uit bed komt, ‘what makes you tick’. Het is een scan gebaseerd op de volgende drijfveren: esthetisch, economisch, individueel, invloed, sociaal, traditioneel en intellectueel. Het gaat niet om goed of fout. Jouw drijfveren geven richting aan je gedrag en dat is in verschillende situaties meer of minder behulpzaam.

Deze DRIJFVEREN-scan geeft een ‘persoonlijk drijfverenprofiel’. Dat profiel geeft samen met de DISC scores een beeld van jouw gedrag en de reden daar achter. Vul je de test samen als team in, dan zie je ook de onderlinge verhoudingen en de mogelijkheden om van elkaar te leren. Op basis van 22 jaar ervaring met DRIJFVEREN & DISC analyses halen we het maximale uit elk team. Van het verbeteren van de samenwerking tot het selecteren van nieuwe teamleden.

Deze analyse bestaat uit 12 vragen. Je krijgt per vraag steeds 7 mogelijke antwoorden aangeboden. Rangschik de antwoorden zoals ze het beste bij jou passen. Wat het beste bij je past kies je als jouw 1e voorkeur. Wat het slechtste bij je past, kies je als jouw 7e voorkeur. En natuurlijk alles wat daar verder tussenin zit van de 2e tot jouw 6e voorkeur. Je kunt de rangschikking van de antwoorden blijven aanpassen totdat je tevreden bent. Succes!

De DRIJFVEREN-scan heeft ongeveer 60 seconden nodig om te laden. Als je problemen ondervindt, stuur ons dan een bericht via info@teamworker.nl of neem even telefonisch contact op: 077-7703311.

Afhankelijk van jouw eigen antwoorden kan een vraag er als hieronder uit zien.