LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

Teamtrainingen gaan vaak hand-in-hand met managementtraining. Wat ons betreft zijn er in elk ontwikkeltraject lerende teams op 3 niveaus. De medewerkers, het middenkader en het hoger kader. Een DISC Gedrag- en drijfverenprofiel vormt de basis voor het persoonlijk ontwikkelplan. Het groepsverband maakt dat de interactie tussen de deelnemers en de onderlinge intervisie ook onderdeel uitmaken van het leertraject. Door een groepsgrootte van 6 tot 12 deelnemers is een persoonlijke benadering verzekerd.

‘Het nut van leiderschapsprogramma? Wil je weten hoe het moet, kijk dan eens hoe jouw leidinggevende het doet…’

Tijdens 8 bijeenkomsten wordt gesproken over onderwerpen als persoonlijke effectiviteit voor leidinggevenden, communicatie, motiveren & coachen, resultaatgerichtheid, veranderen met tegenwind, generatieverschillen en talent & cultuurontwikkeling. Individuele (de)motivatoren, kwaliteiten en valkuilen vormen de uitgangspunten, waarbij een persoonlijke, respectvolle benadering vanzelfsprekend is. Een prettige combinatie van ontwikkelen door kennis en inzicht. Ook tussentijds gaat elke deelnemer volop aan de slag door de uitwerking van praktijkcases.

Voor meer informatie of een vrijblijvend, eerste kennismakingsgesprek, maken we graag een afspraak met u. Vanzelfsprekend kunnen wij het programma ook volledig aanpassen aan uw wensen en doelen. Lijkt een leiderschapsprogramma u interessant? Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier.

‘Als je wilt leren loslaten, kijk dan niet naar wat je kwijtraakt, maar naar wat nu ruimte gaat krijgen om te groeien…’

Ik heb een heel goed weekend beleefd. Intensief, vermoeiend en indrukwekkend. Maar ook energie van gekregen, oprechte interesse in mijn collega’s en zeer zeer leerzaam. Heb ook wel dingen van mezelf geleerd. Vooral leren herkennen en er bij stil te staan. Jullie hebben het uitstekend georganiseerd. Er was een ontspannen sfeer, die niet altijd makkelijk te verkrijgen is als men over zichzelf moet vertellen. Ik denk dat het een hele succesvolle en leerzame start is van anderhalf jaar samen optrekken, ik heb er zin in! De belangrijke quote die me is bijgebleven is van Henri. Je kunt niet loslaten wat je niet hebt vastgehouden.
Anoniem: evaluatieformulier

SFEERIMPRESSIE IN-COMPANY LEIDERSCHAPSPROGRAMMA