ONZE TEAMSCAN: EFFECTIVITEIT & SAMENWERKING

De teamscan toetst op dé succesfactoren voor een effectieve samenwerking in zelfstandige teams. In willekeurige volgorde komen de volgende thema’s aan bod: professionaliteit, saamhorigheid, vertrouwen, leiderschap, innovatie, groei, efficiëntie, communicatie, autonomie en succes. Vanzelfsprekend ondersteunen we graag bij de interpretatie van de resultaten en hebben we diverse programma’s en toolkits voor het ontwikkelen van deze succesfactoren.

In de teamscan verdeel je telkens 100 punten over een aantal stellingen. Je ziet 10 groepen, bestaande uit telkens 5 stellingen. Om het makkelijk te maken, worden de punten automatisch bij elkaar opgeteld. Ben je helemaal klaar? Dan kun je verder naar de resultaten. Daarna klik je nog op RESULTAAT OPSLAAN. Je ontvangt de resultaten op het mailadres dat je hebt opgegeven.

Het uitgangspunt voor het beantwoorden van de vragen is: ‘hoe is jouw team?’.

Afhankelijk van je eigen antwoorden zou een frame er als onderstaand uit kunnen zien. Om jouw antwoorden goed te kunnen interpreteren, is het handig onder elke groep een korte toelichting te geven voor de stellingen die je het laagst hebt beoordeeld.

hpo team scan test zelfstandige teams

De teamscan heeft tot 60 seconden nodig om te laden. Als je problemen ondervindt, stuur ons dan een bericht via info@teamworker.nl of neem even telefonisch contact op: 077-7703311.