ONS TEAM: VAN TRAINER, COACH TOT ORGANISATIEADVISEUR

Wij geloven in een hoge kwaliteit en optimale service. Onze trainers kunnen gezamenlijk buigen op meer dan 75 jaar ervaring in training, coaching en organisatieontwikkeling. Ook wij zijn nog elke dag bezig om ‘beter te worden in goed zijn’. En we hebben al behoorlijk wat op ons trackrecord staan. Soms gaat het om straatwijsheid en soms draait het om boekenwijsheid. We ontwikkelen en verantwoorden onze programma’s op basis van onze certificaten in Discover Gedrag & Drijfveren, NLP Master coaching, Master in Leary, Organisatie- en familieopstellingen, Systemisch werk met Paarden en Transactionele Analyse.

‘A trainer who has that extra education will have more knowledge & tools to help you…’

U wilt volgende week al een teamtraining? Wij weten er vast een mouw aan te passen. Ook als we snel schakelen, denken we graag mee over de borging op de lange termijn. Immers, team- en organisatieontwikkeling hebben tijd nodig, maar vooral ook aandacht. Voor de training, tijdens de training en bovenal na de training. We vallen nu eenmaal snel terug in oud gedrag. Niet omdat we dat op voorhand willen, maar gewoonweg omdat het voor ons de bekendste en veiligste situatie is.

Roel Venninckx
Roel VenninckxSenior trainer & consultant
Projectmanager organisatieadvies
Organisatieontwikkelaar sinds 1997
DISC consultant, NLP Master coach
Executive mastercourse Wageningen UR
Hotelschool afstudeerrichting P&O
Mobile: +31621897083
Wendy Duijvesteijn
Wendy DuijvesteijnSenior trainer & coach
Oprichter STEIJNBERS
HR-manager, interimmanager zorg
Master Leary, DISC consultant
Certified begeleider organisatie opstellingen
Systemisch paardencoach
Mobile: +31652658090
Henri Hogenhuis
Henri HogenhuisSenior trainer & coach
Consultant organisatieadvies
Hanzehogeschool bedrijfskunde
Master Professionele communicatie
MBA Leiderschap
PDB, BKE (didactiek & toetsing)
Mobile: +31629586581
Onze specialisten
Onze specialistenTrainers & coaches
Trainers, coaches & consultants. Ieder apart… en allemaal in onze kracht. Om elke klant optimaal te ondersteunen, werken wij met een eigen flexibele schil van specialisten.
Ik heb met Roel op meerdere fronten samengewerkt. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld als trainer en sparringpartner bij de implementatie van een groot cultuurtraject “Fijn dat je er bent”. Een traject waar de huidige kernwaarden uit zijn voortgekomen. Roel had op basis van zijn deskundigheid als het over verandermodellen gaat, zijn persoonlijke flair, humor maar ook de confrontatie niet uit de weg gaan als het nodig is, een belangrijke bijdrage in het succes van dit project.
Ik heb Wendy leren kennen en waarderen om haar pragmatische manier van werken. Haar expertise is indrukwekkend en haar manier van presenteren helder en sympathiek. Die combinatie van eigenschappen maakt Wendy een plezierige gesprekspartner met een scherp gevoel voor wat mensen beweegt. Altijd op zoek naar een positieve bijdrage aan het resultaat voor de organisatie en haar medewerkers. Ik ervaar de samenwerking met Wendy als open, constructief en zeer prettig!
Working with Henri is great! He inspires, is very creative and open minded. A great partner in business and has magnificient training skills.
Mail ons...

Wij zijn altijd op zoek naar échte toppers in training, coaching & organisatieadvies

Je bent trainer, coach, trainingsacteur, consultant, e-learningspecialist, ontwikkelaar? Of kunstenaar die graag zijn vakmanschap deelt in teambuildingsprogramma's? Hoe dan ook, als je geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken, neem dan contact met ons op. Als je de ontwikkeling van teams en organisaties een warm hart toedraagt, staat bij ons de koffie klaar!
Mail ons...