DISC TOOLBOX

Gedrag- en drijfverenprofielen helpen uzelf en anderen te begrijpen en herkennen en eigen keuzes beter te onderbouwen. Onze gedragsprofielen zijn gebaseerd op de DISC theorie. Wereldwijd een van de meest gebruikte modellen voor zowel teamontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling. TEAMWORKER.nl heeft een uniek programma ontwikkeld waarbij we vanuit het gedrag en de drijfveren naar verschillende teamrollen werken. Zo wordt de inzet van ieders talent gegarandeerd. Maar ontstaat ook begrip en respect voor de nog te ontwikkelen zaken. Het totaal geven we weer op een ’teamschijf’. Als basis voor de teambuilding ontvangt elk teamlid een DISCOVER-profiel met persoonlijke toelichting.

*1: De toolbox bestaat uit individuele coachingskaarten, een presentatie met uitleg, een werkvormenwaaier voor in het werkoverleg, reminderkaartjes voor alle teamleden en 4 DISC-posters met uitleg en tips per gedragsstijl.

*2: Afhankelijk van het totaal aantal benodigde profielen kunnen wij tot 20% korting verlenen. Voor een op maat offerte, staan we u graag persoonlijk te woord.

KOOP

TOOLBOX GEDRAG & DRIJFVEREN

De toolbox is los van de profielen te koop voor €550,- (excl. BTW) * 1
KOOP
KOOP

DISCOVER GEDRAG & DRIJFVEREN

De standaardprijs van een DISCOVER Gedrag- en drijfverenprofiel bedraagt €178,- (excl. BTW) * 2
KOOP
disc gedragsprofiel toolbox poster