ONZE TOOLBOXEN VOOR BORGING VAN DE TRAININGSPROGRAMMA’S

Wij geloven in langetermijngerichtheid. Dat betekent dat we volop aandacht besteden aan de borging van onze programma’s. Veelal in de vorm van een toolbox die we op locatie achterlaten. In principe is elke toolbox op maat samengesteld gerelateerd aan de ontwikkeldoelen van het trainingsprogramma. Een toolbox kan bestaan uit posters, reminderkaarten, 5-minuten-trainingen, werkvormenwaaiers, persoonlijkheidstesten, focuskalenders, fotocollages en zelfs e-learningmodules. Kortom, met een TEAMWORKER-toolbox heeft u alles binnen handbereik om in de dagelijkse praktijk verder aan de slag te gaan. Een aantal toolboxen keren vaak terug. Daarvan hebben wij standaardmaterialen op de plank liggen.

DISC TOOLBOX

Gedrag- en drijfverenprofielen helpen uzelf en anderen te begrijpen en herkennen en eigen keuzes beter te onderbouwen. Onze gedragsprofielen zijn gebaseerd op de DISC theorie. Wereldwijd een van de meest gebruikte modellen voor zowel teamontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling. TEAMWORKER.nl heeft een uniek programma ontwikkeld waarbij we vanuit het gedrag en de drijfveren naar verschillende teamrollen werken. Zo wordt de inzet van ieders talent gegarandeerd. Maar ontstaat ook begrip en respect voor de nog te ontwikkelen zaken. Het totaal geven we weer op een ’teamschijf’. Als basis voor de teambuilding ontvangt elk teamlid een DISCOVER-profiel met persoonlijke toelichting.

*1: De toolbox bestaat uit individuele coachingskaarten, een presentatie met uitleg, een werkvormenwaaier voor in het werkoverleg, reminderkaartjes voor alle teamleden en 4 DISC-posters met uitleg en tips per gedragsstijl.

*2: Afhankelijk van het totaal aantal benodigde profielen kunnen wij tot 20% korting verlenen. Voor een op maat offerte, staan we u graag persoonlijk te woord.

KOOP

TOOLBOX GEDRAG & DRIJFVEREN

De toolbox is los van de profielen te koop voor €550,- (excl. BTW) * 1
KOOP
KOOP

DISCOVER GEDRAG & DRIJFVEREN

De standaardprijs van een DISCOVER Gedrag- en drijfverenprofiel bedraagt €178,- (excl. BTW) * 2
KOOP
disc gedragsprofiel toolbox poster

FEEDBACK TOOLBOX

Open, eerlijk en op een correcte manier feedback geven. Dat blijft voor menigeen een struikelblok. Wij ontwikkelden een 3D model waarmee het perspectief van feedbackgever en -ontvanger verandert. Het gaat wat ons betreft om de drie-eenheid feedback vragen, ontvangen en geven. En dan ook nog bij voorkeur in die volgorde. Het model en onze aanpak hebben reeds bewezen op de lange termijn een mooie bijdrage te kunnen leveren aan een positief leer- en ontwikkelingsklimaat. De Toolbox bestaat uit 5-minuten-trainingen voor op de werkvloer, werkvormen voor in het werkoverleg, reminderkaartjes voor de teamleden, een kwaliteiten en valkuilenspel en een infographic op A1 formaat met tips en reminders rondom feedback.

KOOP

TOOLBOX FEEDBACK

De investering voor de TOOLBOX FEEDBACK bedraagt €550,- (excl. BTW)
KOOP